DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 19 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 Witam serdecznie tak jak w temacie potrzebuje osoby, która będzie w stanie mi pomóc przy pracy na gotowym projekcie serwera SkyBlock. Jest to serwer, który miał już swoje starty, na serwerze przebywało około 50/60 stałych osób online, a momentami dochodziło nawet do 100 osób.Czego oczekuje od Technika/Programisty? - Zaangażowania i aktywności. - Umiejętności i wykonywania zlecenia na czas. - Myślę, że minimum 15 lat bo nie mam czasu bawić się z osobami młodszymi, chyba że jesteś serio dojrzały to zapraszam. - Wykonywania poszczególnych pluginów, pomocy przy gotowych rozwiązaniach z Spigot'a. - Komunikatora głosowego oraz sprawnego mikrofonu. - Udostępniania do wglądu kodu źródłowego ewentualnie możemy spisać umowę.Co jestem w stanie zaoferować? - Dojrzały i doświadczony zespół administracji. - Dosyć duży budżet na serwer. - Wynagrodzenie w późniejszym czasie, ewentualnie ustalony wcześniej procent z zysków serwera zawarty na umowie. * Z pewnością będą zarobki, jesteśmy po pierwszej edycji i było duże zainteresowanie * - Projekt, który nie upadnie po tygodniu. W razie czego jestem w stanie przygarnąć cię pod innego rodzaju typowo zarobkowo i rozwojowe projekty, napisz do mnie w wiadomości prywatnej na pewno się dogadamy! - Bezproblemowe dogadanie się, jestem otwarty na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 20 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2020 (edytowane) Co do uczciwości użytkownika to polecam, sprzedałem mu kilka serwerów mc, otrzymałem zapłatę Edytowane 20 lutego 2020 przez ivall DiabloOficjalnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prostek343 0 Opublikowano 22 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2020 Jestem chętny podaj jakis kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 22 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2020 2 godziny temu, Prostek343 napisał: Jestem chętny podaj jakis kontakt Facebook: fb.com/DiabloHandel E-mail: [email protected] TeamSpeak3: ts.epicsky.pl (Od 10 do 21 jestem dostępny) Discord: Diablo#4700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi