Arder2017 0 Opublikowano 30 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2020 (edytowane) Proszę o zmianę bloku na głowę gracza, obszar cuboida 100x100 i dodanie flag - pvp na on - otwieranie skrzynek na on - spawnowanie się mobów na on Edytowane 30 stycznia 2020 przez TakiJakTy Wstawiam na code.skript.pl Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arder2017 0 Opublikowano 30 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2020 I tak jak pisało parę razy próbowałem zrobić tak ale wogle się nie pokazywał pod komendą /ps get i nietworzyl mi cuboida A jeśli macie jakiś inny plugin na cuboidy to dajcie znać Łącze posty. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#25876 21 Opublikowano 8 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 19:28, Arder2017 napisał: A jeśli macie jakiś inny plugin na cuboidy to dajcie znać Osobiście polecam plugin PreciousStones keszir i neQYT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafesqu 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 PreciousStones??? XDDD Wszyscy uzywaja ProtectionStones (Chyba ze chcesz bawic sie w duuzo konfiguracji to fajny PreciousStones) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafesqu 3 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 30.01.2020 o 19:28, Arder2017 napisał: I tak jak pisało parę razy próbowałem zrobić tak ale wogle się nie pokazywał pod komendą /ps get i nietworzyl mi cuboida A jeśli macie jakiś inny plugin na cuboidy to dajcie znać Polecam Poradniki czytac/ogladac bo serio ja sie uczylem wlasnie z poradnikow (Serio sam mozesz se to skonfigurowac a to jest swietny plugin!) I nie zmieniaj pluginu ProtectionStones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 M0therlode 0 Opublikowano 16 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2021 Czy ma ktoś działający plugin TYLKO na działki? BEZ DODATKOWEJ EKONOMI I ZBĘDNYCH DODATKÓW? bo na protection stones jest też ekonomia i nie chce mi to współgrać z innymi pluginami ( Najważniejsze żeby było na 1.18.1 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arder2017 0
Proszę o zmianę bloku na głowę gracza, obszar cuboida 100x100 i dodanie flag
- pvp na on
- otwieranie skrzynek na on
- spawnowanie się mobów na on
Wstawiam na code.skript.pl
Notatka dodana przez TakiJakTy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi