Veren1337 0 Opublikowano 18 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2020 (edytowane) Skrypt Na Sprawdzanie Graczy! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wymagania (dodaję ponieważ nie wiem czy będzie działać bez tych pluginów): SkQuery Skript WildSkript -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ToDo: Wasze Propozycje ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Daje To W Dziale Nauka Ponieważ To Jest Mój Drugi Opublikowany Skrypt! Jeśli Są Jakieś Błędy Proszę O Wytykanie Ich, Oraz Pomoc W Naprawie (Piszę Wszystko Z Wielkiej Litery Ponieważ Estetyczniej oraz Lepiej To Wygląda) (Nie Pisałem Specjalnych Znaków Typu ą, ę, ponieważ Tak Samo To Źle Wyglądało (Może Tylko W Moim Przypadku!)) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- V 1.0.0 ------------------- Dzięki ------------------------------------------------------------------------------------- Do Skryptu Dodałem Własny TempBan Oraz WBan Edytowane 18 stycznia 2020 przez Veren1337 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/36678-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi