Ptakupoland 11 Opublikowano 6 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2020 (edytowane) Hejka Poszukuję Techinka Serwera oraz Admin Serwera Pomocników też nie zabraknie Jeśli chodzi o Technik Serwera Nie musisz pisać pluginów od 0 czy coś ale ważne abyś miał pojecie o wgrywaniu pluginow i ich ustawianiu. Pluginy i tak będę zlecał , chyba że znajdę chętną osobę na współpracę. Jeśli nie ma żadnego chętnego technika podstawowego lub średniego aby współpracować To zapłacę za ustawienie serwera tak jak chcę. Aktualnie otwieram sieć serwerów i znalazłem sponsora. Jednym z serwerów jakie znajdą się na tej sieci będzie właśnie minecraft. I mam z nim wiele problemów. Jeśli chodzi o admina To zbieram doświadczone osoby na stanowisko admina lub kogokolwiek aby dobrze rozwijać ten serwer i aby miał kto się nim zajmować , już w trakcie rozgrywki. GG: 44827030 Steam: Steam code Nowa opcja do dodania 855380833 FB: Narazie kicha Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Będziemy kupować reklamy dlatego Fanpage Discord: https://discord.gg/s74xQq Edytowane 6 stycznia 2020 przez BrixNW formatowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptakupoland 11 Opublikowano 7 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 Nowy link discord Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiabloOficjalnie 7 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Napisz do mnie w wiadomości prywatnej na facebooku: fb.com/DiabloHandel Ewentualnie skontaktuj się ze mną na discordzie: Diablo#4700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi