Kacpiiix 0 Opublikowano 24 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2019 Witam chciałbym żeby mi ktoś zrobił skrypt na /odbierz polega na tym ze otworzy sie skrzynka i tam bedzie 5 skrzynek &8[&9&lpremiumcase&8] i zeby uzyc kolejny raz to dopiero za 5h EDIT: szybko pisałem jak cos to pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 24 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2019 1 godzinę temu, Kacpiiix napisał: Witam chciałbym żeby mi ktoś zrobił skrypt na /odbierz polega na tym ze otworzy sie skrzynka i tam bedzie 5 skrzynek &8[&9&lpremiumcase&8] i zeby uzyc kolejny raz to dopiero za 5h EDIT: szybko pisałem jak cos to pytac w sensie jest 5 skrzynek z tą samą nazwa? i wszystkie skrzynki działają na ten sam czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kacpiiix 0 Opublikowano 25 grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2019 10 godzin temu, Tabun napisał: w sensie jest 5 skrzynek z tą samą nazwa? i wszystkie skrzynki działają na ten sam czas? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 25 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2019 raczej zadziała jeżeli nie tak jak chciałeś to opisz to POWOLI i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kacpiiix 0
Witam chciałbym żeby mi ktoś zrobił skrypt na /odbierz polega na tym ze otworzy sie skrzynka i tam bedzie 5 skrzynek &8[&9&lpremiumcase&8] i zeby uzyc kolejny raz to dopiero za 5h
EDIT: szybko pisałem jak cos to pytac
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi