Skocz do zawartości
  • 0

Wędka ze skokiem

Drzewiasty
 Udostępnij

Pytanie

Witam, napisze ktoś skrypt? Chciałbym aby skrypt mial permissie oraz poziomy (od 0 do 5 poziomów) każdy poziom będzię dawał większy wyskok. Gdy zarzucisz wędką, bedzię wybijalo gracza kilka bloków w gore i w przód, proszę rownież aby wędka miala swój osobny unikalny crafting  :) myśle ze dobrze opisałem.

Edytowane przez Drzewiasty

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Godzinę temu, Tabun napisał:

@Drzewiasty czy chodzi ci gracza który rzucą tą wedką ? czy gracza który obrywa nią ja akurat takie coś miałem i to cie wyrzuca tam gdzie patrzysz i ja to miałem na strzałe ale masz tu:

zobacz czy działa 

@Tabun  chodzi mi o gracza który rzuca wędką i wyrzuca tam gdzie patrzysz

Wyskakuje mi również błąd z  craftingiem wędki 

Edytowane przez Drzewiasty

• 0
W dniu 12.10.2019 o 19:32, Drzewiasty napisał:

@Tabun  chodzi mi o gracza który rzuca wędką i wyrzuca tam gdzie patrzysz

Wyskakuje mi również błąd z  craftingiem wędki 

Dokadniej jakieś logi daj czy coś wersje serwera i skript'a

to ten skrypt to robi jak ci nie działa crafting daj itemy które ma posiadać gosciu to ci zrobie odrazu dzialające na np /wedkamocy czy coś

Edytowane przez Tabun

• 0
11 godzin temu, Tabun napisał:

Dokadniej jakieś logi daj czy coś wersje serwera i skript'a

to ten skrypt to robi jak ci nie działa crafting daj itemy które ma posiadać gosciu to ci zrobie odrazu dzialające na np /wedkamocy czy coś

Już jednak wszystko działa, mógłbyś jeszcze zrobić aby usuneło wszystkie inne wędki slabszego poziomu? Chodzi mi o to że np: Po wpisaniu komendy /ulepsz 5, usunie sie wedka 1,2,3,4 tak samo z komendą /ulepsz 4 itd. 

• 0
1 godzinę temu, Drzewiasty napisał:

Już jednak wszystko działa, mógłbyś jeszcze zrobić aby usuneło wszystkie inne wędki slabszego poziomu? Chodzi mi o to że np: Po wpisaniu komendy /ulepsz 5, usunie sie wedka 1,2,3,4 tak samo z komendą /ulepsz 4 itd. 

no to własnie to jest tak że jak wpisujesz /ulepsz 1 to zabiera ci wedke 0 i daje wedke 1 i tak dalej az do ulepsz 5 :)

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...