ALitwinczuk 5 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Witam. Npisze to dosyć chaotycznie, gdyż jestem osobą pracująca, w wolnym czasie rozpisze się bardziej o opiszę więcej detali. Na obecny moment poszukuje: Odpłatnego programisty z możliwością zawarcia umowy cywilno-prawnej - osoba ta zajmować się będzie tworzeniem skryptu do gry, łataniem bugów etc. Możliwość korzystania z gotowców z neta, nie obchodzi mnie to, po prostu ma być stabilnie. Community Manager, builder - osoby zajmujące się budową świata, nie ukrywam, że będzie tego sporo. Dla najbardziej zaangażowanych również wynagrodzenia pieniężne. Community Manager pełnić będzie funkcje również pilnowania ładu i stabilności rozgrywki Roleplay. Webmaster, grafik - osoba zajmująca się szatą graficzną strony, oraz całym www. Sklep online, MySQL etc. (również odpłatnie) Jeśli chodzi o grę, opiszę krótko: starożytność, dwa konkuruje że sobą krolestwa - gracz na początku gry ma wybór do którego z nich chce dołączyć. Każde królestwo ma swoje frakcje, tudzież pracę do których może dołączyć, stąd też czerpie korzyści materialne i Brnie się po szczeblach coraz wyżej. Przed otwarciem serwera poszukiwać będziemy również władców danych królestw, jak i rycerzy, kowali etc. Ale wszystko z biegiem czasu. Przepraszam za chaotycznie napisany temat, ale nie mam za dużo czasu, a już dawno chciałem się do tego zabrać. Kontakt przez prywatna wiadomość, w tym temacie lub na maila: [email protected] Pytania? Śmiało - odpowiem na wszystkie. Napewno coś pominąłem Jeśli napisałem w złym temacie, wybaczcie i przenieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 444 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALitwinczuk 5 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Programista znaleziony. Wciąż poszukiwany Community Manager builder, oraz webmaster Edytowane 11 sierpnia 2019 przez ALitwinczuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALitwinczuk 5 Opublikowano 13 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2019 Webmaster znaleziony, wciąż poszukujemy dodatkowej osoby do pilnowania porządku na serwerze oraz buildera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi