DeLajt 15 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 (edytowane) Witam chcę dodać customowe główki w skripcie które będą wykonywać komendę np on click stone: trigger: send "blabla" Tylko oczywiście zamiast stone ma być customheads. Edytowane 11 sierpnia 2019 przez Mroczekk Dodaje w kod. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 11 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2019 6 godzin temu, DeLajt napisał: Witam chcę dodać customowe główki w skripcie które będą wykonywać komendę np on click stone: trigger: send "blabla" Tylko oczywiście zamiast stone ma być customheads. on rightclick: set {_nbt} to nbt of targeted block #-#-# send "%{_nbt}%" #-#-# if {_nbt} = "szukana wartość": execute player command "/twoja_komenda" Powyższy kod wymaga pluginu SkStuff do poprawnego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Witam chcę dodać customowe główki w skripcie które będą wykonywać komendę np
on click stone: trigger: send "blabla"
Tylko oczywiście zamiast stone ma być customheads.
Edytowane przez MroczekkDodaje w kod.
Notatka dodana przez TakiJakTy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi