doroslak 4 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Witam, potrzebuje pomocy ponieważ gdy otworze gui przez zegarek wyswietla mi sie w wirtualnym gui np. diamentowy miecz który ma za zadanie przeteleportować mnie na arene dostaje itemy itd wszystko jest w komendzie i gdy zrobie ze naciskam na slot 12 w gui wpisuje ta komende i jest zajebiscie wszystko ale potrzebuje pomocy by ktoś naprawił/poradził co zrobić zeby nie dzialalo to gdy nacisne w swoim eq gdy mam otwarte gui np. naciskam na slot 4 i dziala jakbym wybrał arene diamond prosze o naprawde;/ jezeli ktso chce to moze to zamienić w format slota ale zeby dzialalo bo ja testowalem i rowniez bylo tak zbugowane;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Przenoszę do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi