TakiJakTy 140 Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 Witam, rekrutacja na naszym serwerze została ponownie otwarta! Do rekrutacji może przystąpić każdy o ile nie popełnia błędów ortograficznych typu "muwie", "muj" etc. Rekrutacja jest prosta, wystarczy wypełnić poniższe pytanie oraz wysłać je do mnie w wiadomości prywatnej na forum (najlepiej mieć je w edytorze http://code.skript.pl). Pytania: 1. Twój nick na serwerze: [tu podajesz nazwę pod jaką grasz na naszym serwerze.] 2. Jak masz na imię?: [tu podajesz swoje imię] 3. Ile masz lat (obecnie)?: [tu podajesz swój wiek] 4. Doświadczenie: [tu piszesz twoje doświadczenie w byciu w administracji] 5. Ile czasu możesz poświęcić na serwer w ciągu 1 dnia: [tu piszesz ile możesz być na serwerze przez dzień] 6. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: [tu piszesz czy posiadasz sprawny mikrofon] 7. Czy posiadasz zainstalowany program TeamSpeak3: [tu piszesz czy posiadasz teamspeak3] 8. Oceń swoją umiejętność sprawdzania graczy: [tu piszesz w skali od 1 do 10 jak umiesz sprawdzać graczy] 9. Czy akceptujesz hierarchię?: [tu piszesz czy będziesz słuchał administratorów z wyższą rangą] 10. Czy umiesz pracować w grupie: [tu piszesz czy umiesz pracować w grupie] 11. Jak oceniasz swoją ortografię?: [tu piszesz w skali od 1 do 10 jak wygląda twoja ortografia] 12. Czy jesteś bezstronny?: [tu piszesz czy jeśli jest jakaś kłótnia czy jesteś bezstronny] 13. Dlaczego mamy wybrać właśnie ciebie?: [tutaj piszesz dlaczego mamy wybrać właśnie ciebie] 14. Napisz kilka zdań o sobie: [tutaj piszesz coś o sobie (minimalnie 5 zdań)] Powodzenia! Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34201-rekrutacja-ponownie-otwarta/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZiemniaQ Opublikowano 31 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2019 2 godziny temu, Mroczekk napisał: Witam, rekrutacja na naszym serwerze została ponownie otwarta! Hmmm... A cóż to za tajemniczy serwer? 1. Twój nick na serwerze: [Nick mogę sobie ustawić taki, jaki tylko zapragnę] 2. Jak masz na imię?: [Pierwsze czy drugie? Albo w sumie podam z bierzmowania - Nabuchodonozor] 3. Ile masz lat (obecnie)?: [W chwili pisania posta 28] 4. Doświadczenie: [Ogólnie to byłem kiedyś administratorem na pewnym małym forum o zbieraniu cebuli w niedzielę i święta nienakazane, ale szybko mnie wywalili bo się okazało że nie lubię zbierać cebuli] 5. Ile czasu możesz poświęcić na serwer w ciągu 1 dnia: [No więc mógłbym rzucić wszystko i właściwie przesiadywać na serwerze przez 24h dziennie] 6. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: [Tak, posiadam sprawny mikrofon w moim telefonie stacjonarnym] 7. Czy posiadasz zainstalowany program TeamSpeak3: [Owszem, posiadam. Mam nawet teamspeak4 jeżeli będzie taka potrzeba] 8. Oceń swoją umiejętność sprawdzania graczy: [10 jeżeli o sprawdzanie szybkości pisania gracza na klawiaturze. W innych kwestiach nie wiem.] 9. Czy akceptujesz hierarchię?: [Tak, przysięgam słuchać się administatora. Wyznaję zasadę: op ma zawsze rację.] 10. Czy umiesz pracować w grupie: [Tak, ale tylko w grupie 18 psów i jednego indyka. W innych sobie nie radzę.] 11. Jak oceniasz swoją ortografię?: [Nie mi to oceniać. Niech zajmują się tym ci, którzy czytają to co piszę.] 12. Czy jesteś bezstronny?: [Oczywiście.] 13. Dlaczego mamy wybrać właśnie ciebie?: [Szczerze? Nie mam pojęcia. Jakoś wyjątkowo bardzo zaczęło mi zależeć na zostaniu administratorem nawet nie wiem gdzie.] 14. Napisz kilka zdań o sobie: [Ufff dobrze, że nie trzeba rozbudowanych... Zatem: Jestem facetem. Mieszkam w lesie. Codziennie jadam kartofla. Chciałbym popłynąć parostatkiem w piękny rejs oraz zatańczyć z tobą jeszcze raz ostatni raz. Widziałem kiedyś Andrzeja Dudę (znaczy na zdjęciu, ale zawsze to coś).] Ogólnie to przy wypełnianiu tego czułem się jak przy instalowaniu programu na windowsie... Tak, akceptuj regulamin; tak, utwórz skrót na pulpicie; tak, zgadzam się z postanowieniami licencyjnymi; zgadzam się; gotowe; instaluj; zakończ. Czyli właściwie mamy tutaj pytania, na które i tak trzeba odpowiedzieć twierdząco jeżeli w ogóle chce się przejść 'rekrutację'. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/34201-rekrutacja-ponownie-otwarta/#findComment-220174 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi