zgubek123 0 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Mam opa/* w permissionex i gdy jestem na gm 0 nie dostaje ani obrazen od upadku mobow gracze nie moga mnie bic ma ktos jakis sposob na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 /god Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zgubek123 0 Opublikowano 29 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 3 godziny temu, LuckyPotato napisał: /god nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Może masz zabezpieczony region ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zgubek123 0 Opublikowano 29 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 14 minut temu, Mroczekk napisał: Może masz zabezpieczony region ? wsesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Na przykład pluginem WorldGuard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zgubek123 0 Opublikowano 29 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2019 Teraz, Mroczekk napisał: Na przykład pluginem WorldGuard masz tu ss z regionu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zgubek123 0
Mam opa/* w permissionex i gdy jestem na gm 0 nie dostaje ani obrazen od upadku mobow gracze nie moga mnie bic ma ktos jakis sposob na to ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi