ErrorTV 8 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Zmniejszyłem sobie ilość modów w paczce i mam średnio po uruchomieniu minecraft'a 60-90 fps (po uruchomieniu wentylator staje się głośniejszy, mam laptopa) ale podczas gry nagle słyszę jak spowalnia i już prawie go nie słychać a za chwile to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! spadek fps nawet do 1/0 i wraca do normy czasem szybciej czasem bardzo wolno. W cs:go czasem mam to samo. Wie ktoś czego to może być wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Wyczyść laptopa od środka, pewnie mónstwo kurzu tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErrorTV 8 Opublikowano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Czyściłem niedawno od środka wentylator i resztę tak tylko po ściągnięciu klapy. Czyli jeszcze bardziej go rozkręcić i przeczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 (edytowane) Może po usuwaj jakieś nie potrzebne pliki, niektóre pliki nie są ci potrzebne a zaśmiecają ci komputer. Edytowane 23 lipca 2019 przez Mroczekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErrorTV 8 Opublikowano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 @Mroczeek format robiony ok 20 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 A pastę temoprzewodzącą wymieniłeś? Sprawdź temperatury podczas grania w np. SpeedFan albo HW monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErrorTV 8 Opublikowano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 GPU: 62 stopnie CPU: 72 stopnie bez odpalonej gry a podczas gry CPU wzrasta o 10 a GPU o 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi