Mordaaa 0 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Czesc, mam pare pytan dotyczacych pracy z pluginem vault. Jak zrobić by co np. 60 minut gry na serwerze gracz dostawał np. 10$ Jakiś przykład podstawowego sklepu, ewentualnie temat dot. tego pluginu ale nie widziałem w poradnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 22 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 (edytowane) Pluguin Vault odpowiada za ekonomię, nie wprowadza on żadnego sklepu czy bóg wie czego. Musisz użyć innych pluginów np. Essentials, w który możesz postawić tabliczkę [buy], [sell] i inne. Edytowane 23 lipca 2019 przez BrixNW jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordaaa 0 Opublikowano 23 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 W dniu 23.07.2019 o 11:36, BrixNW napisał: Pluguin Vault odpowiada za ekonomię, nie wprowadza on żadnego sklepu czy bóg wie czego. Musisz użyć innych pluginów np. Essentials, w który możesz postawić tabliczkę [buy], [sell] i inne. Chodzi mi o przykład sklepu w skrypcie, by poznać jak dodawać i odejmować pieniądze gracza bo nigdy nie pracowałem z tym pluginem. 23 godziny temu, BrixNW napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tutaj jest opisane. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tutaj jest opisane. Mordaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 23 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordaaa 0
Czesc, mam pare pytan dotyczacych pracy z pluginem vault.
Jak zrobić by co np. 60 minut gry na serwerze gracz dostawał np. 10$
Jakiś przykład podstawowego sklepu, ewentualnie temat dot. tego pluginu ale nie widziałem w poradnikach.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi