Siema mam problem z particlesami. Mam serwer na craftbukkicie 1.8.8, mam Skript 1.8.8, Skquery też pod 1.8.8 i dodatki, ExertSk, MundoSK, SkAction, SkMorkaz, SkStaff,SkUtilities,Umbaska,WildSkript i nic nie pomaga próbowałem już wszystkiego. Tu jest kod:
command /particles:
trigger:
spawn 10 of particle heart:1 offset by 0.5, 1, 0.5 at player
Calosc miala wygladac tak:
on jump:
if player's boots is leather armor:
if block under player is air:
push player up
heal player
wait 1 second
push player forward
heal player
else:
stop
Problem w tym że skrypt pokazuje że nie ma błędów, a particlesy się nie pojawiają, lub jest jakiś mały błąd coś pokombinuje on znika ale particlesów jak nie było tak nie ma.
Pytanie
POWEIXAKAFAJTER 0
Siema mam problem z particlesami. Mam serwer na craftbukkicie 1.8.8, mam Skript 1.8.8, Skquery też pod 1.8.8 i dodatki, ExertSk, MundoSK, SkAction, SkMorkaz, SkStaff,SkUtilities,Umbaska,WildSkript i nic nie pomaga próbowałem już wszystkiego. Tu jest kod:
command /particles:
trigger:
Calosc miala wygladac tak:
on jump:
if player's boots is leather armor:
if block under player is air:
push player up
heal player
wait 1 second
push player forward
heal player
else:
stop
Problem w tym że skrypt pokazuje że nie ma błędów, a particlesy się nie pojawiają, lub jest jakiś mały błąd coś pokombinuje on znika ale particlesów jak nie było tak nie ma.
Z góry dzięki za pomoc!
https://skript.pl/temat/33843-problem-w-particlesami/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi