Harrty_xx 0 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 (edytowane) serwer minecraft easyHC IP: omnicraft.csrv.pl start serwera: 01.06.2019 EDYCJA WSTRZYMANA FILM Z ZAPOWIEDZIĄ SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! w opisie kanał właściciela filmu SERWER MIEŚCI 100 OSÓB TRYB SERWERA: EasyHC STRONA WWW SERWERA: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Więcej informacji o serwerze Na serwerze na razie nie ma autorskich pluginów i skryptów, ale razem z ekipą mamy zamiar takie wprowadzić Mamy własnoręcznie budowany spawn Mamy zamiar wprowadzić nowe tryby np. skywars, bedwars... Właściciel: Rekunik HeadAdmin: VeskYT Admin: Kamilos549 Moderator: Harrty_xx Build team: [Flejjo] && [skrimek69] COŚ OD SIEBIE JA, JAKO MODERATOR, MAM ZASZCZYT ROZPOCZĄĆ PIERWSZĄ EDYCJĘ SERWERA. MAM NADZIEJĘ, ŻE WAM SIĘ SPODOBA I BĘDZIECIE GO CZĘSTO ODWIEDZAĆ. Subskrybuj kanał Flejjo. ,,DLA NAS LICZY SIĘ GRACZ'' Edytowane 2 czerwca 2019 przez Harrty_xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 2 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 16 października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi