Witam. Tworzę serwer Fallout i potrzebuję prostej rzeczy. Mam wgrane skript info i chciałbym tam umieścić wartość zmiennej. Chcę by gracz po wpisaniu komendy: /PipBoy miał wyświetlaną wiadomość która zawierałaby jego wynik scoreboard. Na command blocku wygląda to tak i te wszystkie cyferki są scoreboard'ami. Chciałbym by to działało na poniższej zasadzie i jedynie bym mógł wstawić w odpowiednie linijki odpowiednie scoreboardy Problm w tym, że nie wiem jak w wiadomości zawrzeć scoreboard
Pytanie
praetorianshaxo 0
Witam. Tworzę serwer Fallout i potrzebuję prostej rzeczy. Mam wgrane skript info i chciałbym tam umieścić wartość zmiennej. Chcę by gracz po wpisaniu komendy: /PipBoy miał wyświetlaną wiadomość która zawierałaby jego wynik scoreboard. Na command blocku wygląda to tak i te wszystkie cyferki są scoreboard'ami. Chciałbym by to działało na poniższej zasadzie i jedynie bym mógł wstawić w odpowiednie linijki odpowiednie scoreboardy
Problm w tym, że nie wiem jak w wiadomości zawrzeć scoreboard 

command /PipBoy:
trigger:
send "&2----- PipBoy ------"
send "&2Dostępne perki: &c[scoreboard z wynikiem]"
itd...
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi