SirSkPlus 47 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 potrzebuje skrypt na prace zlodzieja jeżeli złodziej jest 5 blokow obok gracza i wpisze /okradnij lub po prostu shift + prawy/lewy a gracz nie ruszy się przez 10sekund , złodziej dostjae 10% jego kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warchamer12 20 Opublikowano 23 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2019 (edytowane) W dniu 22.05.2019 o 20:32, SirSkPlus napisał: potrzebuje skrypt na prace zlodzieja jeżeli złodziej jest 5 blokow obok gracza i wpisze /okradnij lub po prostu shift + prawy/lewy a gracz nie ruszy się przez 10sekund , złodziej dostjae 10% jego kasy Napisałem takie coś na szybko. Musisz potestować Edytowane 3 listopada 2019 przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirSkPlus 47 Opublikowano 23 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2019 1 godzinę temu, warchamer12 napisał: Napisałem takie coś na szybko. Musisz potestować Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ogólnie to nie działa na graczy,dziala na npc citizens tylko i wyswietla się puste eq.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warchamer12 20 Opublikowano 25 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2019 (edytowane) W dniu 23.05.2019 o 16:18, SirSkPlus napisał: ogólnie to nie działa na graczy,dziala na npc citizens tylko i wyswietla się puste eq.. Poprawiłem skrypt. I przetestowałem. Działa w 100% Jak będą występować jakieś jeszcze błędy, to napisz mi, to je poprawie. Edytowane 3 listopada 2019 przez Szifter +1 zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirSkPlus 47 Opublikowano 26 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 maja 2019 W dniu 25.05.2019 o 12:42, warchamer12 napisał: Poprawiłem skrypt. I przetestowałem. Działa w 100% Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak będą występować jakieś jeszcze błędy, to napisz mi, to je poprawie. ciagle masz ten gracz się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SirSkPlus 47
potrzebuje skrypt na prace zlodzieja
jeżeli złodziej jest 5 blokow obok gracza i wpisze /okradnij lub po prostu shift + prawy/lewy a gracz nie ruszy się przez 10sekund , złodziej dostjae 10% jego kasy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi