Witam, robię dość solidne GUI do dropu, więc wolałbym ominąć zwykłe to run [], by moc miec troche wiecej funkcji i probuje stworzyc gui dzieki TuSKe, lecz w konsoli pojawia sie taki blad:
[10:16:58 ERROR]: There is no inventory type called 'chest inventory size 1'. Check TuSKe documentation to search about it. (drop.sk, line 176: open virtual chest inventory size 1 named "&bEpic&fEHC - &6Drop" to player')
Korzystałem z poradników, TuSKe mam najnowszą wersję i nic, to kawałek kodu, może coś pomoże:
command /drop:
trigger:if player is in "ehc":
open virtual chest inventory size 1 named "&bEpic&fEHC - &6Drop" to player
wait 1 ticks
if{drop::%player%} is 1:
format gui slot 0of player with stone named "&6Drop &f- &6Kliknij by konfigurowac" to run:set{drop::%player%} to 0
message "{@tag} &7Drop zostal &cwylaczony"
format gui slot 0of player with stone named "&6Drop &f- &cWylaczony"else:
format gui slot 0of player with stone named "&6Drop &f- &6Kliknij by konfigurowac" to run:set{drop::%player%} to 1
message "{@tag} &7Drop zostal &awlaczony"
format gui slot 0of player with stone named "&6Drop &f- &aWlaczony"else:
message "&cBlad: Nieznana komenda! &bWpisz /pomoc."
Pytanie
Mefuuu 0
Witam, robię dość solidne GUI do dropu, więc wolałbym ominąć zwykłe to run [], by moc miec troche wiecej funkcji i probuje stworzyc gui dzieki TuSKe, lecz w konsoli pojawia sie taki blad:
[10:16:58 ERROR]: There is no inventory type called 'chest inventory size 1'. Check TuSKe documentation to search about it. (drop.sk, line 176: open virtual chest inventory size 1 named "&bEpic&fEHC - &6Drop" to player')
Korzystałem z poradników, TuSKe mam najnowszą wersję i nic, to kawałek kodu, może coś pomoże:
Moje Addony:
TuSKe
WildSkript
skUtilities
skRayFall
skQuery
skLib
Skellet
skDragon
skAction
SharpSK
Posiadam rowniez spigot 1.12.2