Duszek66 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) Cześć, ustawiłem w pliku spigot.yml tab-complete: -1. Po zrestartowaniu serwera pokazują mi się takie komendy przy użyciu /+<tab>: Z tego co wiem jest możliwość dodania/ustawienia własnych komend przy użyciu /+<tab>, ktoś wie może jak to zrobić? Edytowane 28 kwietnia 2019 przez Duszek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 To są komendy nie serwerowe tylko z tw modów jak widze To jest autouzupełnianie shaderów Łączę podwójny post Notatka dodana przez bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Duszek66 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Nie pytałem się co to są za komendy, nie jest mi potrzebna taka informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 7 minut temu, Duszek66 napisał: Cześć, ustawiłem w pliku spigot.yml tab-complete: -1. Po zrestartowaniu serwera pokazują mi się takie komendy przy użyciu /+<tab>: Z tego co wiem jest możliwość dodania/ustawienia własnych komend przy użyciu /+<tab>, ktoś wie może jak to zrobić? Ta możliwość ustawiania własnych komend chodzi ci o to aby to zrobić w pluginie/skrypcie/modzie czy gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Duszek66 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 W skrypcie, chyba że jest możliwość ustawienia tego w podstawowych plikach serwerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 4 minuty temu, Duszek66 napisał: W skrypcie, chyba że jest możliwość ustawienia tego w podstawowych plikach serwerowych. w plikach nie ale żeby było autouzupełnianie najpier musisz je włączyć na serwerze w pliku spigot.yml i w skripcie możesz poprostu gdy jest on command "komenda": używasz add "poradnik" to completions Duszek66 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Duszek66 0 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 (edytowane) Włączyć? Wpisałem twój pomysł na to i uzyskałem taki błąd: [18:11:11 ERROR]: [Skript] The 'completions' expression can only be used in the 'on chat tab complete' event or the 'on tab complete' event! (tab.sk, line 5: add "/komenda" to completions') Ale pomogłeś bo dzięki temu błędowi mam poprawy kod: on tab complete: add "/komenda" to completions Dzięki i temat do zamknięcia. Edytowane 28 kwietnia 2019 przez Duszek66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Duszek66 0
Cześć, ustawiłem w pliku spigot.yml tab-complete: -1.
Po zrestartowaniu serwera pokazują mi się takie komendy przy użyciu /+<tab>:
Z tego co wiem jest możliwość dodania/ustawienia własnych komend przy użyciu /+<tab>, ktoś wie może jak to zrobić?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi