Gość dudimsp2 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 Jak się nazywa event na wymuszenie wyjścia z vehicles (łódka,kolejka itp) jeżeli takiej nie ma to napisz czym mogę to zamienić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tralek 2 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 on vehicle exit Google nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość dudimsp2 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 Chodzi mi o to że jeżeli kliknę na minecart to odrazu gracz ma wyjść z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PakerP1337 3 Opublikowano 24 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2019 on vehicle: canvel event ~Nie wiem czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość dudimsp2
Jak się nazywa event na wymuszenie wyjścia z vehicles (łódka,kolejka itp) jeżeli takiej nie ma to napisz czym mogę to zamienić!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi