tazu 16 Opublikowano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2019 Hej, poszukuję następujących odpowiedzialnych osób na owe rangi:support, budowniczy, montażysta, grafik. - wymagany wiek to 14 lat. Krótko: Serwer będzie o tematyce minigier, aktualnie only tryb BedWars, więcej informacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazu 16 Opublikowano 19 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2019 Przyjmiemy pilnie supportów i budowniczych. Tickety już włączone. Połączono posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 21 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2019 Zgłoszę się na budowniczego, priv jak jesteś zainteresowany, ewentualnie support. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazu 16 Opublikowano 23 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2019 W dniu 21.04.2019 o 17:18, woobuilder napisał: Zgłoszę się na budowniczego, priv jak jesteś zainteresowany, ewentualnie support. Serdecznie zapraszamy na naszego discorda, tam jest system ticketów i tam możesz takowego stworzyć. Rekrutacja na wiele rang zamknięta. Pozostałe rangi, na których szukamy kandydatów:* budowniczy, grafik oraz montażysta. Jeszcze pilnie kilku budowniczych. Dalej poszukujemy budowniczych, montażysty, grafika i youtuberów/partnerów. Połączono posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 1 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2019 Jestem w stanie polecić, miła i przyjazna ekipka, która zawsze poprawi Ci humor. tazu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazu 16 Opublikowano 9 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2019 W dniu 1.05.2019 o 14:20, woobuilder napisał: Jestem w stanie polecić, miła i przyjazna ekipka, która zawsze poprawi Ci humor. Dziękujemy, wyszło jak wyszło. Discord serwera pozostaje taki jaki był, jednak ja posiadam nowego discorda - sprawy prywatne - elotazu#1148 Połączono posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi