tazu 16 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Hej, piszę vanisha w skrypcie. Chcę uzyskać taki efekt, że po wpisaniu /v set action bar of player to "&a&lVANISH JEST WLACZONY" ^^^^^^^ jest to, lecz znika po kilku sekundach. Jak zrobić, że znika dopiero po wyłączeniu? Zmienna {v.%player%} = false/true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 (edytowane) Polecam pętlę: while vanish jest włączony: set action bar (...) wait %timespan% Edytowane 13 kwietnia 2019 przez ZiemniaQ Ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 6 godzin temu, LuckyPotato napisał: Polecam pętlę: while vanish jest włączony: set action bar (...) wait %timespan% W inny sposób nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 To znaczy w jaki inny sposób? Co ci w nim nie pasuje? 3 minuty temu, tazu napisał: W inny sposób nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 1 minutę temu, LuckyPotato napisał: To znaczy w jaki inny sposób? Co ci w nim nie pasuje? Właściwie to nie miałem nigdy z pętlą doczynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 Pętla czyli kod który zapętla się daną ilość razy lub do momentu aż jakiś warunek jest spełniony dopóki vanish jest włączony: wykonaj kod odczekaj chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2019 5 minut temu, LuckyPotato napisał: Pętla czyli kod który zapętla się daną ilość razy lub do momentu aż jakiś warunek jest spełniony dopóki vanish jest włączony: wykonaj kod odczekaj chwilę Dziękuję, dla zielonych podsyłam kod niżej: while {v.%player%} is true: set action bar of player to "&aPosiadasz włączony tryb vanish, jesteś niewidoczny." wait 1 tick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tazu 16
Hej, piszę vanisha w skrypcie. Chcę uzyskać taki efekt, że po wpisaniu /v
^^^^^^^ jest to, lecz znika po kilku sekundach. Jak zrobić, że znika dopiero po wyłączeniu? Zmienna {v.%player%} = false/true
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi