Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Witam mam pytanie odnoscnie serwera minecraft. Na moim serwerze bedzie gralo okolo 300 osob i chce go postawic na VPS tylko nie wiem gdzie moge i jak to zrobic jak to bedzie wygladalo. Moglby ktos mi pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaszKu 9 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Najlepsze moim zdaniem vps'y są na ovh Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, a co do tego jak to będzie wyglądało poradników o tym jak postawić serwer na vps jest multum a tu przykładowy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. odrazu ostrzegam że jest to kosztowne jeżeli chcesz mieć dobrą jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 HaszKu wiec co mam kupic VPS czy na swoim kompie postawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Postaw na swoim komputerze. Na swoim komputerze się stawia localhosty i na nich się testuje co nie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Ale chce miec serwer gdzie bedzie gralo 300+ osob wiec moge taki serwer dedykowany postawic na moim komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Będziesz miał włączony komputer 24/7, i obciążony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 tak mam za 12k lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 XD? Prędzej ten komputer ci buchnie, a ile prądu zeżre, ooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Dobra czyli nie udzielisz pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaszKu 9 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Możesz postawić taki serwer tylko to jest grubsza sprawa musisz odblokować porty, zapytać dostawcy lub zlecić mu włączenie publicznego ip ogólnie poradnik znajdziesz pod frazą serwer minecraft no hamachi ale da się. ale polecam ci vps, ponieważ zabezpieczają one się przed atakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jedynskir 1 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 Czy moglbym prosic o link do kupna VPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaszKu 9 Opublikowano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2019 14 minut temu, Jedynskir napisał: Czy moglbym prosic o link do kupna VPS? @Jedynskir Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ew. na pukawka zresztą dawałem ci link.. fajnie że oplułeś odpowiedź na pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jedynskir 1
Witam mam pytanie odnoscnie serwera minecraft. Na moim serwerze bedzie gralo okolo 300 osob i chce go postawic na VPS tylko nie wiem gdzie moge i jak to zrobic jak to bedzie wygladalo. Moglby ktos mi pomoc?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi