Witam ostatnio probowalem napisac skrypt samodzielnie i nie wiem czemu ale on nie dziala Chce zeby po wpisaniu komendy /bh (nick) wyswietlil sie eq i zebym mogl wybrac powod zbanowania np: cheaty. i wtedy zeby konsola wpisala ban .... cheaty. To co napisalem to tylko narazie zeby sie otworzylo eq po wpisaniu /bh (player) czy moglby ktos za mnie to prosze dokonczyc? Bede wiedzial na przyszlosc jak takie rzeczy robic z gory dziekuje!
A tutaj jest kod:
command /bh [<text>]
trigger:
if player has permission "{Ban.use}"
if arg 1 is "%player%":
open chest with 3 rows named "{@important}Wybierz kare: {@lore}%{_name}%" to player
Pytanie
Jedynskir 1
Witam ostatnio probowalem napisac skrypt samodzielnie i nie wiem czemu ale on nie dziala
Chce zeby po wpisaniu komendy /bh (nick) wyswietlil sie eq i zebym mogl wybrac powod zbanowania np: cheaty. i wtedy zeby konsola wpisala ban .... cheaty. To co napisalem to tylko narazie zeby sie otworzylo eq po wpisaniu /bh (player) czy moglby ktos za mnie to prosze dokonczyc? Bede wiedzial na przyszlosc jak takie rzeczy robic z gory dziekuje!
A tutaj jest kod:
command /bh [<text>]
trigger:
if player has permission "{Ban.use}"
if arg 1 is "%player%":
open chest with 3 rows named "{@important}Wybierz kare: {@lore}%{_name}%" to player
https://skript.pl/temat/32513-ban/Udostępnij na innych stronach
Top użytkownicy dla tego pytania
38
31
1
Popularne dni
30 Mar
69
31 Mar
1
Top użytkownicy dla tego pytania
Jedynskir 38 odpowiedzi