THEM0rd0r 0 Opublikowano 3 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2019 (edytowane) Jest to bardzo stary plugin na działki. Plugin ma mało opcji w configu i trzeba szczerze mówiąc napisać config, wersja mc 1.13.2. To dla mnie jest za trudne w szczególności że byłem przyzwyczajony do pisania skryptów itp na 1.7, 1.10. Mógł by mi ktoś z tym pomóc np. Ustawić że gracz może mieć jedną działkę i że admin może ja edytować. Proszę o pomoc nie ma tego tematu nigdzie więc myślę że nie tylko ja bym był wdzięczny Edytowane 3 marca 2019 przez THEM0rd0r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 4 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
THEM0rd0r 0
Jest to bardzo stary plugin na działki.
Plugin ma mało opcji w configu i trzeba szczerze mówiąc napisać config, wersja mc 1.13.2.
To dla mnie jest za trudne w szczególności że byłem przyzwyczajony do pisania skryptów itp na 1.7, 1.10.
Mógł by mi ktoś z tym pomóc np. Ustawić że gracz może mieć jedną działkę i że admin może ja edytować.
Proszę o pomoc nie ma tego tematu nigdzie więc myślę że nie tylko ja bym był wdzięczny
Edytowane przez THEM0rd0rOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi