XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Siema mam VPS a na nim 4 serwery ts3, minecraft-main, minecraft-lobby, minecraft-bungeecord. Napisze ktoś ile do jakiego serwera przydzielić ram? mam 12GB chce aby serwer utrzymał około 150 graczy z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WiktorMasteR 19 Opublikowano 1 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2019 Z taką ilością ramu nie na cudujesz 128MB per slot a dla ts3 nwm 2 minuty temu, WiktorMasteR napisał: Z taką ilością ramu nie na cudujesz 128MB per slot a dla ts3 nwm A lobby nie serwer gry i Lobby moim zdaniem 2,5gb i tak tam bendzie dużo graczy a bungecord to tak gdzieś 4GB reszta na teamspeak łączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 18 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) W dniu 1.03.2019 o 13:44, WiktorMasteR napisał: Z taką ilością ramu nie na cudujesz 128MB per slot a dla ts3 nwm A lobby nie serwer gry i Lobby moim zdaniem 2,5gb i tak tam bendzie dużo graczy a bungecord to tak gdzieś 4GB reszta na teamspeak Hahaha widać jaki jesteś znawca na bungeecord wystarczy 500mb do 500 graczy online. Edytowane 18 marca 2019 przez XXXXXXXXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tazu 16 Opublikowano 18 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2019 Skoro masz takie pojęcie to nie rozumiem dlaczego zadajesz takie pytania. Bungeecord łączy wszystkie serwery, i poprzez połączenie bungee, jednocześnie jesteś na tym i na tym serwerze, więc z bungee osób niestety nie ubywa. 500mb na 500 graczy, to trochę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 18 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 marca 2019 2 godziny temu, tazu napisał: Skoro masz takie pojęcie to nie rozumiem dlaczego zadajesz takie pytania. Bungeecord łączy wszystkie serwery, i poprzez połączenie bungee, jednocześnie jesteś na tym i na tym serwerze, więc z bungee osób niestety nie ubywa. 500mb na 500 graczy, to trochę mało. następny znawca, chodzi mi o serwer lobby i main ile dac na te 2 serwery poniewaz 10gb mi zostanie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Posty: 1801 Reputacja: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dołączył: 02.11.2014 Skype: GotoFinal Dev Płeć: Mężczyzna Lokalizacja: [email protected] MPC Popular User II Postmaker Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Autor BungeeCorda zaleca 512MB ramu na 500 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XXXXXXXXXX 2
Siema mam VPS a na nim 4 serwery ts3, minecraft-main, minecraft-lobby, minecraft-bungeecord. Napisze ktoś ile do jakiego serwera przydzielić ram? mam 12GB chce aby serwer utrzymał około 150 graczy z góry dzięki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi