Jeżeli gracz postawi sobie oak planks i na nich stone i kliknie Rozdzką na oak planks to wypada stoniarka
Nie działa Rozdzka
Po postawieniu stoniarki stone się pojawia a po zniszczeniu już nie
Proszę o szybką pomoc
Kod
|
\/
on script load:
register new shaped recipe for oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop" using stone, stone, stone, iron ingot, piston, iron ingot, coal, redstone, coal
register new shaped recipe for stick named "&aRozdzka" with lore "&eKliknij mna PPM na stoniarke a podniose ci ja!" using air, stick, air, air, stone, air, air, cobble, air
on right click with stick:
if player's tool's name is "&aRozdzka":
if player is sneaking:
if event-block is stone:
if block 1 down event-block is oak planks:
wait 23 ticks
set event-block to stone
if event-block is oak planks:
cancel event
if block 1 up event-block is stone:
set event-block to air
drop oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop" at event-block
on place:
if player's tool is oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop":
if event-block is oak planks:
set block 1 up event-block to stone
Pytanie
DemSka1337 0
Mam kilka problemów które wyglądają tak:
Jeżeli gracz postawi sobie oak planks i na nich stone i kliknie Rozdzką na oak planks to wypada stoniarka
Nie działa Rozdzka
Po postawieniu stoniarki stone się pojawia a po zniszczeniu już nie
Proszę o szybką pomoc
Kod
|
\/
on script load: register new shaped recipe for oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop" using stone, stone, stone, iron ingot, piston, iron ingot, coal, redstone, coal register new shaped recipe for stick named "&aRozdzka" with lore "&eKliknij mna PPM na stoniarke a podniose ci ja!" using air, stick, air, air, stone, air, air, cobble, air on right click with stick: if player's tool's name is "&aRozdzka": if player is sneaking: if event-block is stone: if block 1 down event-block is oak planks: wait 23 ticks set event-block to stone if event-block is oak planks: cancel event if block 1 up event-block is stone: set event-block to air drop oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop" at event-block on place: if player's tool is oak planks named "&c&lSTONIARKA LVL1" with lore "&eKliknij PPM &aRozdzka na stoniarke aby ja podniesc &aWpisz /drop aby zobaczyć drop": if event-block is oak planks: set block 1 up event-block to stoneOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/31932-pomocy/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi