Nihksa 3 Opublikowano 21 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2019 (edytowane) Otóż mam błąd z GUI w skQuery wyskakuje mi błąd: An internal error while attempting to perfom this command Wersja silnika spigot 1.13.2 Skript 3.2.5 SkQuery najnowsze Dodam że GUI działa gdy dodam tylko 1 item. Skrypt: Konsola przy wczytywaniu Skryptu: Edytowane 9 lipca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MsMaciek 2 Opublikowano 22 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) Z kąd było pobierane SkQuery? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeśli nie z tąd to spróbuj. Ps: spróbuj zmienić nazwę skryptu na "GUI.sk" bez cudzysłowia Edytowane 22 lutego 2019 przez MsMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nihksa 3
Otóż mam błąd z GUI w skQuery wyskakuje mi błąd: An internal error while attempting to perfom this command
Wersja silnika spigot 1.13.2 Skript 3.2.5 SkQuery najnowsze
Dodam że GUI działa gdy dodam tylko 1 item.
Skrypt:
Konsola przy wczytywaniu Skryptu:
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi