EvilekPL 0 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 (edytowane) Witam, tak jak w tytule, szukam budowniczego oraz ogarniętego technika na mój serwer Minecraft. Poniżej opowiem co i jak. Kim jestem?: Jestem człowiekiem który marzy o stworzeniu potężnej serwerowni MiniGier. BUDOWNICZY Co oferuję budowniczemu?: Rangę budowniczego na serwerze. Płatność za budowane projekty. Specjalne permisje na serwerze. Czego wymagam od Ciebie?: Umiejętności budowania oraz wyczucia stylu. Kontaktu do Ciebie (najlepiej TeamSpeak). Kultury osobistej. Częstej aktywności na serwerze. Znajomości podstawowych pluginów do budowy. Podanie: Opowiedz coś o sobie (min. 3 zdania): Jakie znasz komendy z pluginu typu World Edit: Dlaczego ty (min. 3 zdania): Link ze screenami budowli twojego autorstwa: TECHNIK Co oferuję Technikowi?: Rangę Technik na serwerze. Płatność za prace przy serwerze. Specjalne permisje na serwerze. Czego wymagam od Ciebie?: Umiejętności w pisaniu skryptów oraz "ogarniania" pluginów . Kontaktu do Ciebie (najlepiej TeamSpeak). Kultury osobistej. Znajomości pluginów oraz ich konfiguracji itp. Umiejętności stworzenia różnych MiniGier. Podanie: Opowiedz coś o sobie (min. 3 zdania): Jakie tryby dałbyś rade zrobić (MiniGry): Dlaczego ty (min. 3 zdania): Czy miałeś już styczność z byciem Technikiem , Pisaniem skryptów , ogarnianiem pluginów. Kontakt ze mną: Skype: Barney79 (Z zdjęciem Animowanego Chłopaka) E-mail kontaktowy: [email protected] Edytowane 26 lutego 2019 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 zgłaszam się na budowlańca minkruft też będę robił własny serwer minigames, może Ci się przydam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilekPL 0 Opublikowano 10 lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 Jak masz swój projekt to możemy nawiązać współprace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 10 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2019 1 minutę temu, EvilekPL napisał: Jak masz swój projekt to możemy nawiązać współprace. napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 26 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woobuilder 23 Opublikowano 6 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2019 (edytowane) Opowiedz coś o sobie (min. 3 zdania): Na imię mam Ignacy na dzień obecny 16 lat (Rocznikowo 17), jestem wielkim fanem anime i rapu. Jestem dosyć Skromny. Nienawidzę, jak ktoś oszukuje,cheatuje,wyzywa innych. Moje ulubione potrawy to pizza,spaghetti,pierogi,naleśniki, a znienawidzone to wszelkie ryby, sałatki itd. W szkole uwielbiam matme, polski, informatyke, mam dość mało przyjaciół w rl, lecz ta liczba wzrasta często o jakieś 2/3 osoby. Od kilku miesięcy jestem lektorem w kościele, bardzo dobrze mi to idzie, niestety ostatnio mam problemy rodzinne tak troszkę, i czasem jak zwykle nie mogę chodzić codziennie do kościoła. Jakie znasz komendy z pluginu typu World Edit: //pos 1 //pos 2 //hpos 1 //hpos 2 //wand //set //walls //cut //copy //paste //rotate //undo //redo //br sphere //br smooth //hcyl //cyl (Nie wymieniałem wszystkich) Dlaczego ty (min. 3 zdania): Znam podstawowe komendy administracyjne, oraz zaawansowane. Potrafię pomóc graczowi, oraz ładnie budować. Co do komunikatora - gg pasuje? Jak nie to jeszcze steam może być. Na serwerze mogę być dziennie od jednej do dwóch godzin. Moja kultura osobista jest na wysokim poziomie. Moim zdaniem spełniam WSZYSTKIE wymagania. Link ze screenami budowli twojego autorstwa: Zaraz coś zbuduje i zeedytuje. Edit: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Środek spawnu (Kawałek) na serwer RPG z daleka Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Ten sam środek tylko że z bliska. Edytowane 6 marca 2019 przez woobuilder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi