AlekSan 1 Opublikowano 4 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2019 Witam, tak jak w tytule, szukam budowniczego na mój serwer Minecraft. Poniżej opowiem Ci co nieco o sobie, kim jestem, co oferuję i czego wymagam. Kim jestem?: Jestem człowiekiem o wielu pasjach. Moje główne pasje to: Sport, w wolnych chodzę na lodowisko (w dzieciństwie trenowałem hokeja), informatyka i programowanie. Co oferuję budowniczemu?: Rangę budowniczego na serwerze. Przyjemności bycia na serwerze. Kultury ode mnie jak i od administracji. Czego wymagam od Ciebie?: Umiejętności budowania Kontaktu do Ciebie (najlepiej Discord). Kultury osobistej. Częstej aktywności na serwerze. Znajomości WorldEdit i WorldGuard. Podanie: Opowiedz coś o sobie (min. 3 zdania): Komendy WE i WG (zakaz brania z internetu): Dlaczego ty (min. 3 zdania): Link ze screenami budowli twojego autorstwa: Kontakt: (tu podajesz nazwę aplikacji i twoją nazwę) Kontakt ze mną: Skype: AlekSan (Z zdjęciem Leopolda) Discord: AlekSan#4643 E-mail kontaktowy: [email protected] {PRZEPRASZAM ADMINISTRATORÓW SKRIPT.PL, ŻE JESZCZE RAZ PISZĘ, ALE ŹLE WYBRAŁEM} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi