Pxielowy 0 Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Jak zrobić skrypt, w którym jeżeli biom na którym znajduje się gracz włącza się dana funkcja? Próbowałem takiego czegoś ale nie działa if biome at loop-player changed: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pxielowy 0 Opublikowano 31 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 Sory źle się określiłem - chodziło o to, że jeżeli gracz się porusza i miejsce w którym jest zmienia się biom (jak przejdzie np z biomu river na ocean) to się wtedy włącza jakiś event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 31 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 on any move: if biome of player is %biom%: #kod Wymaga SkQuery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pxielowy 0 Opublikowano 31 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2019 2 minuty temu, LuckyPotato napisał: on any move: if biome of player is %biom%: #kod Wymaga SkQuery Nie działa: Can't compare a biome with %biom% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pxielowy 0
Jak zrobić skrypt, w którym jeżeli biom na którym znajduje się gracz włącza się dana funkcja?
Próbowałem takiego czegoś ale nie działa
if biome at loop-player changed:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi