golomb8985 0 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Cześc Mam Problem ponieważ pobrałem już 2 skrypty na /statystyki które pokazują statystyki graczy a gdy wpisuje te komendę wyśwetla się tylko szkło albo nic ktoś wie jak to naprawić jestem na wersji 1.8.8 Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 Nie jesteśmy jasnowidzami, nie widzimy Twojego kodu, może byś go pokazał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
golomb8985 0
Cześc Mam Problem ponieważ pobrałem już 2 skrypty na /statystyki które pokazują statystyki graczy a gdy wpisuje te komendę wyśwetla się tylko szkło albo nic ktoś wie jak to naprawić jestem na wersji 1.8.8 Z góry dzięki za odpowiedź
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi