Mam skrypt co jak sie uderzy gracza danym przedmiotem to dostaje nudesse i trucizne mozna uzyc co 300 s ale mam 0 bledow i cos niedziala
kod:
on rightclick:
if player's tool is stone hoe of unbreaking 10 named "&8&lMityczna Rozga Zniszczenia" with lore "&cPotrafi w nadludzki sposob rzucic klatwe na gracza":
loop all players in radius 2 of player:
if difference between {EnergiaMarsa::%player%::lastuse} and now is smaller than 300 seconds:
send "&8» &cPoczekaj 300 sekund do nastepnego uzycia"
stop
set {EnergiaMarsa::%player%::lastuse} to now
chance of 100%:
apply poison 4 to loop-player for 10 seconds
apply Nausea 5 to loop-player for 10 seconds
send "&8» &2Rzuciles klatwe na gracza %loop-player%!" to player
send "&8» &2Rzucono na ciebie klatwe" to loop-player
Pytanie
Herder 0
Mam skrypt co jak sie uderzy gracza danym przedmiotem to dostaje nudesse i trucizne mozna uzyc co 300 s ale mam 0 bledow i cos niedziala
kod:
on rightclick: if player's tool is stone hoe of unbreaking 10 named "&8&lMityczna Rozga Zniszczenia" with lore "&cPotrafi w nadludzki sposob rzucic klatwe na gracza": loop all players in radius 2 of player: if difference between {EnergiaMarsa::%player%::lastuse} and now is smaller than 300 seconds: send "&8» &cPoczekaj 300 sekund do nastepnego uzycia" stop set {EnergiaMarsa::%player%::lastuse} to now chance of 100%: apply poison 4 to loop-player for 10 seconds apply Nausea 5 to loop-player for 10 seconds send "&8» &2Rzuciles klatwe na gracza %loop-player%!" to player send "&8» &2Rzucono na ciebie klatwe" to loop-player
Edytowane przez bvczWstawiam skrypt w znaczniki [ code]
Notatka dodana przez bvcz
https://skript.pl/temat/31270-skrypcik-help/Udostępnij na innych stronach
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi