Recha 3 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Nazwa i opis projektu/serwera: Będzie to serwer SkyBlock + Gildie. Będzie to połączenie oryginalnego SkyBlocka, z nowym, ciekawym, systemem walk gildii w powietrzu. Chodzi o to, żeby stworzyć nowy, zupełnie pusty świat, gdzie gracze będą mogli zakładać swoje gildie. Po utworzeniu gildii, stworzy się wyspa, która będzie waszą bazą. W środku wyspy będzie jajo, które będzie trzeba zniszczyć trzykrotnie (co 24h), by cuboid gildii się usuną. Co z przemieszczaniem? Służyć do tego będzie elytra, oraz bloki, które będą znikały po 24 godzinach. Ma to zapobiegać wielkiemu syfowi. Będzie można powiększać cuboid gildii, kupować boty (ulepszone golemy), które będą pomagały bronic cuboidów. Bardziej szczegółowe informacje otrzymacie, jeśli się zgłosicie. Co do reszty serwera, będzie to oryginalny SkyBlock, z niepowtarzalnym spawnem, dodatkami, które będziecie mogli zobaczyć tylko na tym serwerze. Więcej informacji uzyskacie po zgłoszeniu się. Oczekuję: Ciężko powiedzieć dokładnie o kwotach, wszystko możemy dogadać, czy będzie to miesięczna wpłata, czy jednorazowa. Jedno jest pewne, jestem otwarty na propozycje. Oferuję: Sponsor za inwestycję otrzyma 200% swoich zainwestowanych pieniędzy - jeśli zainwestuję 100 zł, otrzyma 200zł. Dodatkowo może stać się administratorem serwera, co przełożyło by się na zarabianiu może trochę mniejszych sum, ale za to w stałych datach. O mnie: Nazywam się Karol. Mam 15 lat, i od 4 lat gram w MC, od 3 lat zajmuję się tworzeniem serwerów. Mam duże doświadczenie - na wielu serwerach byłem adminem, moderatorem czy helperem. Wiele też tworzyłem, i wiem na czym polega praca właściciela. Kontakt: Email: [email protected] Discord: RechQ#4399 gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 225 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Pozostańmy lepiej przy gildiach na ziemi... Ludzie już chyba nie mają co wymyślać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi