ECLC 5 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy da się zrobi w skripcie coś takiego: Za np. 10 $ wysyłamy wiadomość tekstową z np. 15 minutowym opóźnieniem oczywiście kiedy będzie na serwerze. Pozdrawiam. Nagroda to lajki i 5 w profilu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGmajster 49 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 (edytowane) Można można. XXX Nie wiem czy dobrze, wypatrzysz błąd to sobie popraw. pisane z tel! POPRAWIONY KOD: https://code.skript.pl/CNEBRJOR/ zauważyłem błędy z tabowaniem, na tel się tabować nie da xD Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald ECLC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warpath124 8 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Ty chcesz listy do graczy czy tak jak up ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGmajster 49 Opublikowano 30 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Nazwa tematu jest inna, niż treść posta, to muszę przyznać. Lecz dał przy moim poście, więc chyba sprawa rozwiązana. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ECLC 5 Opublikowano 30 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2014 Chodzi mi o to, że jaki gracz mogę wysłać list do innego gracza, ponieważ msg jest wyłączone. A plusy daje każdemu za próbę zrobienia zlecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PGmajster 49 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 (edytowane) Mogłeś to napisać wcześniej, a bym Ci to napisał. Proszę: https://code.skript.pl/saUWyZ6c/ Oczywiście przerób sobie pod siebie, tam ustawiłem /wiadomosc TEKST GRACZ, możesz zmienić na /wiadomosc GRACZ TEKST. Dodałem oczywiście do konfiguracji kwotę, którą potrzebujemy na wykonanie komendy + czas, za jaki ma wysłać wiadomość to innego gracza. Możesz znaleźć również taką linijkę: #send "%colored player's prefix%%player%: %argument 1%" to arg player Odpowiada ona za permissions, jeżeli nie ustawiłeś perfixu w permissionsex, czy w innym pluginie to użyj tego kodu, a linijkę wcześniej usuń . pzdr Edytowane 17 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ECLC 5
Witam wszystkich. Mam pytanie. Czy da się zrobi w skripcie coś takiego: Za np. 10 $ wysyłamy wiadomość tekstową z np. 15 minutowym opóźnieniem oczywiście kiedy będzie na serwerze. Pozdrawiam.
Nagroda to lajki i 5 w profilu ;)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi