Twizu 0 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Pomoże mi ktoś poprawnie skonfigurować plugin EhLogin. Mam konto premium w Minecraft ale gdy wpiszę komendę na logowanie premium nie mogę wejść na serwer. (mam serwer bungeecord) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam36 1 Opublikowano 28 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Nie działa dlatego że jest to jakiś stary leaked mogę się założyć. Nikt nie będzie piracił pluginu bo ty nie potrafisz skonfigurować pirackiej wersji pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Twizu 0 Opublikowano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2018 Premka kupiona legalnie za 100zł Plugin też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Twizu 0
Pomoże mi ktoś poprawnie skonfigurować plugin EhLogin. Mam konto premium w Minecraft ale gdy wpiszę komendę na logowanie premium nie mogę wejść na serwer. (mam serwer bungeecord)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi