MarLozTV 3 Opublikowano 16 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2018 Witam, chciał bym się spytać czy da się napisać skrypt lub może jakiś plugin na minecrafta 1.7.10 do automatycznego restartu serwera na VPS ? jest to możliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folks1337 2 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 W dniu 16.12.2018 o 17:35, MarLozTV napisał: Skrypt ------ VPS Umieściłem cytat tam 2 wyrazów @up w mojej wiadomości. Moja odpowiedz, brzmi: Nie, jeżeli nie masz serwera VPS, kupionego to nie. Jeżeli masz kupiony serwer VPS to da się zaradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Jeśli chodzi ci o przeładowanie to tak, jeśli o restart to musisz stworzyć dodatkowo plik .sh/.bat który uruchomi serwer po wyłączeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MarLozTV 3
Witam, chciał bym się spytać czy da się napisać skrypt lub może jakiś plugin na minecrafta 1.7.10 do automatycznego restartu serwera na VPS ? jest to możliwe ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi