format slot 1 of player with 1 diamond chestplate named "&bRanga Premium 7d" with lore "||&aKupujac range &3Premium &amasz dostemp do:&7- &6/ringo &eUmozliwia uzywanie wszystkich trailsow||&7- &6Rezerwacja slotu na serwerze||&7- &6/teleportuj &eTeleportowanie na expowisko w GUI||&7- &6/zestawvip &eDostajesz skrzynke gracza Premium||&7- &6/akcesoriavip &eOdbiera jednorazowe akcesoria premium||||&8» &2Koszt: &c&o500 tokenow" to run [make player command "/((buyitemshop)) 7d" ]
Tylko że w tym problem że ja tego błędu nie widzę
błąd: "((buyitemshop)) 7d" is not a text
dodaje że mam zrobioną identycznie linijkę wyżej i tam jest wszystko ok
Proszę o szybką pomoc!
Dziękuje
Edytowane przez bvcz
Edytuję nazwę tematu na taką, która bardziej opisuje problem
Pytanie
TakiJakTy 140
Cześć, w jednym w moich skriptów znalazłem błąd:
format slot 1 of player with 1 diamond chestplate named "&bRanga Premium 7d" with lore "||&aKupujac range &3Premium &amasz dostemp do:&7- &6/ringo &eUmozliwia uzywanie wszystkich trailsow||&7- &6Rezerwacja slotu na serwerze||&7- &6/teleportuj &eTeleportowanie na expowisko w GUI||&7- &6/zestawvip &eDostajesz skrzynke gracza Premium||&7- &6/akcesoriavip &eOdbiera jednorazowe akcesoria premium||||&8» &2Koszt: &c&o500 tokenow" to run [make player command "/((buyitemshop)) 7d" ]
Tylko że w tym problem że ja tego błędu nie widzę
błąd: "((buyitemshop)) 7d" is not a text
dodaje że mam zrobioną identycznie linijkę wyżej i tam jest wszystko ok
Proszę o szybką pomoc!
Dziękuje
Edytowane przez bvczEdytuję nazwę tematu na taką, która bardziej opisuje problem
Notatka dodana przez bvcz
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi