Frejzu 1 Opublikowano 24 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2018 Witam poszukuje skryptu na /sklep ( w gui) i tylko mozliwość kupna permisji takich jak niebieski.kolor itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kanafu 36 Opublikowano 1 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2018 jeszcze szukasz? moge zrobic jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wajkt0rrr 0 Opublikowano 13 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2018 Kanafu zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdeeK211555 2 Opublikowano 22 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Frejzu 1 Opublikowano 5 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 W dniu 1.12.2018 o 12:27, kanafu napisał: jeszcze szukasz? moge zrobic jak chcesz. ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taesiuu 2 Opublikowano 6 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2019 @Frejzu ja mam skrypt na sklep (poprawki stefanik11 xD), więc jak chcesz to sobie pozmieniaj po prostu I jak chcesz dopisz sobie "lore" itd. Mam nadzieję, że ci podziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Frejzu 1
Witam poszukuje skryptu na /sklep ( w gui)
i tylko mozliwość kupna permisji takich jak niebieski.kolor itp
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi