Anastair 64 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Mam problem ze skryptem. Nie działa mi dodawanie punktów dla danego gracza. if arg 1 is "dodaj": if arg 2 is set: if arg 3 is set: add %arg 3% to {points::%arg 2%} send "{@admindodano}"Mam zmienna {points::%player% ustawioną w variables. A tak je sprawdzam: send "&ePunkty: &7%{points::%player%}%" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 if arg 1 is "dodaj": if arg 2 is set: if integer-argument is set: add integer-argument to {points::%arg 2%} send "{@admindodano}" Argumentem trzecim w komendzie musisz dać [<integer>]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anastair 64 Opublikowano 20 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Nie działa, nadal pokazuje ze gracz ma 0 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Na pewno nie Xayanix 2 Opublikowano 20 września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 września 2014 Daj cały skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Masko 1 Opublikowano 21 września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 września 2014 Masz rroche niedokladne ale... Command /set [] []: Trigger: Set {punkty::%argument 1%} to arg 2 Send "ustawiles ranking gracza %arg 1% na %arg 2%" Tylko popraw taby (; ×_× wyslane z zamaskowanegofona tapatalk* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anastair 64
Mam problem ze skryptem.
Nie działa mi dodawanie punktów dla danego gracza.
A tak je sprawdzam:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi