xPandax99YT 0 Opublikowano 17 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2018 (edytowane) Witam Robię grafiki strony forum biomy do mc. pisze pluginy skrypty jesteś zainteresowany/zainteresowana? to: napisz co mam zrobić jak ma wyglądać Konkakt YouTube: xPandax99 discord: xPandax99#3987 Edytowane 17 listopada 2018 przez xPandax99YT Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/30421-grafik-pluginy-skrypty-biomy-strony-forum/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowanyxd 23 Opublikowano 8 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2018 (edytowane) Omg, biomy do mc? Jakieś przykładowe prace? Poza tym pytanie proste skoro je akurat robisz, w jakim programie/pluginie? Jeżeli w TerrainControl, wymień mi linijkę w której w pliku bo3 jest ustawienie gruntu, oraz wymień mi opcję biomu w której robi się proste plamy z innych bloków, oraz podaj mi volume takiego aby osiągnąć płaską mapę na poziomie 24 oraz opcję volumu rzeki dostosowaną do biomu z poziomem 24 Poza tym nie napisałeś nic, czego oczekujesz, co dokładnie oferujesz, nie przedstawiłeś się nawet w 2 słowach, sama prezentacja zrobiona na odwal, brak github'a, jakiegoś pastebina itp. Wygląda mi to na opcję dorobku na vipka, ceny pewnie też śmieszne a większość w tym biomy nie są nawet twoje, co można w łatwy sposób zweryfikować, czekam na odpowiedź. EDIT: Aaaa panda, osoba która robi biomy w plikach bo2, generalnie nie polecam tej osoby, używa czyiś assestów oraz z tego co słyszałem nie można mu ufać pod względem takim że to chodzący złodziej, przykład: ukradł spawny z dużego serwera(dostał dostęp do serwera w zaufaniu) po czym wykradł je i wystawiał na internecie Biomy robi w plikach bo2 co wyżej pisałem bez żadnych większych opcji edycji biomów. Edytowane 8 grudnia 2018 przez Kraftowanyxd Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/30421-grafik-pluginy-skrypty-biomy-strony-forum/#findComment-200376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi