Skocz do zawartości

[Grafik] [Pluginy] [Skrypty] [Biomy] [strony] [forum]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Robię grafiki strony forum biomy do mc.
pisze pluginy skrypty

jesteś zainteresowany/zainteresowana? to:

napisz co mam zrobić

jak ma wyglądać

Konkakt

YouTube: xPandax99

discord: xPandax99#3987

Edytowane przez xPandax99YT
https://skript.pl/temat/30421-grafik-pluginy-skrypty-biomy-strony-forum/

• 3 tygodnie później...

Omg, biomy do mc? Jakieś przykładowe prace? Poza tym pytanie proste skoro je akurat robisz, w jakim programie/pluginie? 

Jeżeli w TerrainControl, wymień mi linijkę w której w pliku bo3 jest ustawienie gruntu, oraz wymień mi opcję biomu w której robi się proste plamy z innych bloków, oraz podaj mi volume takiego aby osiągnąć płaską mapę na poziomie 24 oraz opcję volumu rzeki dostosowaną do biomu z poziomem 24 ?  

Poza tym nie napisałeś nic, czego oczekujesz, co dokładnie oferujesz, nie przedstawiłeś się nawet w 2 słowach, sama prezentacja zrobiona na odwal, brak github'a, jakiegoś pastebina itp. 

Wygląda mi to na opcję dorobku na vipka, ceny pewnie też śmieszne a większość w tym biomy nie są nawet twoje, co można w łatwy sposób zweryfikować, czekam na odpowiedź.

EDIT: Aaaa panda, osoba która robi biomy w plikach bo2, generalnie nie polecam tej osoby, używa czyiś assestów oraz z tego co słyszałem nie można mu ufać pod względem takim że to chodzący złodziej, przykład: ukradł spawny z dużego serwera(dostał dostęp do serwera w zaufaniu) po czym wykradł je i wystawiał na internecie :D Biomy robi w plikach bo2 co wyżej pisałem bez żadnych większych opcji edycji biomów.

Edytowane przez Kraftowanyxd
https://skript.pl/temat/30421-grafik-pluginy-skrypty-biomy-strony-forum/#findComment-200376

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...