NinjaGo 0 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 (edytowane) Hej, mam gotowy skrypt od kolegi, jest on taki ze można zakladac teren i td ale ja chciałbym wprowadzić limit na 1 dzilke tylko tutja dam wam jak on wygląda proszę o pilna odp (Chodzi o to ze chce aby gracz miał limit 1 działki TYLKO a nie nieskonczonosc) Edytowane 11 listopada 2018 przez BrixNW Dłuższy kod wstawiamy na code.skript Notatka dodana przez Usunięty#5541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kryso 6 Opublikowano 11 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 Wklej porządnie ten kod bo widze tutaj niedopełnień typu brak taba itp. powiedz koledze zeby kod wrzucil na code.skript lub pastebin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NinjaGo 0 Opublikowano 11 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2018 39 minut temu, Kryso napisał: Wklej porządnie ten kod bo widze tutaj niedopełnień typu brak taba itp. powiedz koledze zeby kod wrzucil na code.skript lub pastebin Wysłał mi cały z tymi tabami czy jak tam- https://pastebin.pl/view/3e45b32f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NinjaGo 0
Hej, mam gotowy skrypt od kolegi, jest on taki ze można zakladac teren i td ale ja chciałbym wprowadzić limit na 1 dzilke tylko
tutja dam wam jak on wygląda proszę o pilna odp
(Chodzi o to ze chce aby gracz miał limit 1 działki TYLKO a nie nieskonczonosc)
Dłuższy kod wstawiamy na code.skript
Notatka dodana przez Usunięty#5541
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi