neziw 5 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Witam! Czy da się zrobić taki skrypt że w konkretnym świecie np, SkyWars albo World_The_Nether nie dało się używać komendy np. /kit i żeby pisało że w tym świecie nie może jej użyć? Jak tak to czy ktoś by zrobił mi taki skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kryso 6 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Wystarczy WorldEdit i WorldGuard do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neziw 5 Opublikowano 10 listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Tylko że ja potrzebuję skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kryso 6 Opublikowano 10 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2018 Zainstaluj sobie WorldEdit i WorldGuard, idź na interesujący cię świat i wpisz /rg flag blocked-cmds /kit, /ekit, /kits Co do skrypta to nie mam pomysłu może ktoś inny ci udzieli odpowiedzi WiktorMasteR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neziw 5
Witam! Czy da się zrobić taki skrypt że w konkretnym świecie np, SkyWars albo World_The_Nether nie dało się używać komendy np. /kit i żeby pisało że w tym świecie nie może jej użyć? Jak tak to czy ktoś by zrobił mi taki skrypt?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi