Skocz do zawartości

Budowniczego/czych na serwer.

LeviBoyPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! 

Na początku chciałbym tylko powiedzieć, że nie jestem totalnym randomem, kiedyś aktywnie udzielałem się w świecie skript.pl, ale dostęp do konta @LeviBoyPL został utracony (nawet maila nie pamiętam do niego ;-;).

Otóż, wspólnie z moim znajomym chcielibyśmy wrócić do naszych dawnych planów, chcielibyśmy wykonać serwer, na którym każdy z Was świetnie by się bawił.

Jednak mamy dwa problemy:

1) Obydwoje jesteśmy pochłonięci nauką, bo znajomy już chodzi na studia, a ja jestem rok przed nimi;

2) Totalnie nie potrafimy budować;

Niestety ani jednego, ani drugiego problemu nie jesteśmy w stanie przeskoczyć, zatem musimy poprosić o pomoc kogoś z zewnątrz. Pracy jest niewiele, na tyle ile ktoś jest w stanie sobie pozwolić. Obydwoje zajmujemy się programowaniem, a także webdesignem i mamy parę spoko pomysłów, których jeszcze prawdopodobnie nikt nie widział na polskiej scenie. Jednak bez wizytówki, czyli ładnie wykonanych budowli nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Jako, że występuje problem numer 1 nie jesteśmy w stanie zapewnić, że wszystko wyjdzie, wywaliliśmy już na początku trochę kasy kiedy każdy z nas się podjarał samym pomysłem. Wtedy działaliśmy pod przypływem emocji i nie myśleliśmy konsekwentnie, dlatego nie mogę nic Ci zagwarantować, ale, ale! Jeśli nasz pomysł faktycznie okaże się dość oryginalny i rozchwytywany na pewno nie zapomnimy Twojej przysługi i zapewne odwdzięczymy się czy to rangą, czy pieniężnie w zależności od tego co będziesz wolał =].

Aktualnie posiadamy jeden serwer VPS, jednak nie zostało nam go na długo, bo pewnie jeszcze około 20dni, nie ma on też dużo ramu przypisanego do serwera minecraft, zatem wysokie użycie WE czy Voxela skutkuje crashem.

Edytowane przez LeviBoyPL
ot, głupia edycja powtórzenia słowa ;p

• bvcz zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...