Gość Mirejdz Opublikowano 13 października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 października 2018 Witam, ostatnio tworzyłem moby w pluginie mythicmobs i chciałbym się zapytać jak stworzyć za pomocą skryptu to aby mob był niewidzialny. Próbowałem przez to: on spawn: entity is a skeleton: if name of entity is "&4Mocarny Duch Halloween &6Lvl. 99": apply invisibility 2 to the entity for 9999 seconds Ale nie działa gdyż mob nie jest niewidzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Mirejdz Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Temat do zamkniecia ogarnalem ze mialem juz takie cos napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 14 października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 października 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Mirejdz
Witam, ostatnio tworzyłem moby w pluginie mythicmobs i chciałbym się zapytać jak stworzyć za pomocą skryptu to aby mob był niewidzialny.
Próbowałem przez to:
on spawn: entity is a skeleton: if name of entity is "&4Mocarny Duch Halloween &6Lvl. 99": apply invisibility 2 to the entity for 9999 seconds
Ale nie działa gdyż mob nie jest niewidzialny
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi