ad3kk_1337 0 Opublikowano 29 września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 września 2018 Napisze ktoś na szybko mi skrypt, że na regionie spawn nie można budować? i jak niszczysz i kładziesz bloki pisze wiadomość? Pls za napisanie postaram się dać helpera/technika na serwerze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MojGracz 0 Opublikowano 29 września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 września 2018 3 minuty temu, ad3kk_1337 napisał: Napisze ktoś na szybko mi skrypt, że na regionie spawn nie można budować? i jak niszczysz i kładziesz bloki pisze wiadomość? Pls za napisanie postaram się dać helpera/technika na serwerze!!!! XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ad3kk_1337 0 Opublikowano 29 września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2018 2 minuty temu, MojGracz napisał: XD Dasz rade napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 29 września 2018 Udostępnij Opublikowano 29 września 2018 on place: if "%region at player%" contains "region": cancel event send "Nie możesz budować" on break: if "%region at player%" contains "region": cancel event send "Nie możesz kopać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ad3kk_1337 0
Napisze ktoś na szybko mi skrypt, że na regionie spawn nie można budować? i jak niszczysz i kładziesz bloki pisze wiadomość?
Pls za napisanie postaram się dać helpera/technika na serwerze!!!!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi