kamizz 0 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Witam! Mam prośbę czy ktoś by mógł mi pomóc podpiąć do poniższego kodu RCON-a, żeby działał na wersję minecrafta 1.13? Bardzo proszę o pomoc. <div class="card card-body"> <?php if(isset($_POST["kod_uslugi"])) { if(empty($_POST["kod_uslugi"])) { echo "Wpisz kod!"; }else{ // Sekret znajdujący się w panelu klienta HotPay. $sekret ="#"; // Kod otrzymany przez użytkownika poprzez SMS. $code =$_POST["kod_uslugi"]; $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://api.hotpay.pl/check_sms.php?sekret=".$sekret."&kod_sms=".$code); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $wynik = curl_exec($ch); curl_close($ch); $codeInfo = json_decode($wynik); if($codeInfo->status=="ERROR"){ echo "Tresc bledu: ".$codeInfo->tresc; }else if($codeInfo->status=="SUKCESS") { if($codeInfo->aktywacja==1) { //Pierwsza aktywacja echo "Pierwsza aktywacja kodu"; }else { //kolejna aktywacja echo "Kolejna aktywacja kodu"; } } } } ?> <form method="post"> <h4>Wyślij SMS o treści <span class="label label-primary">#</span> na numer <span class="label label-primary">0000</span></h4> <hr> <input type="text" value="" placeholder=" Nick z serwera..." maxlength="100" cols="25" size="100" class="form-control" name="kod_uslugi" required><br> <input type="text" value="" placeholder=" Kod usługi otrzymany SMSem..." maxlength="100" cols="25" size="100" class="form-control" name="kod_uslugi" required><br> <center><button style="margin-top: 15px;" type="submit" class="btn btn-success display-4">Zweryfikuj kod</button></center> <hr /> <center> <a href="https://serwermc/regulamin.html" target="_blank">REGULAMIN USŁUGI</a><a> | </a> <a>KOSZT: 9 PLN (11.07 PLN z VAT)</a></center> </form> </div> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 22 września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 września 2018 Możesz użyć biblioteki, jak np. ta Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamizz 0
Witam! Mam prośbę czy ktoś by mógł mi pomóc podpiąć do poniższego kodu RCON-a, żeby działał na wersję minecrafta 1.13? Bardzo proszę o pomoc.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi