Witam mam do was pytanie jak dodać argumentowi 1 punkty napisze przykładowy skrypt dla zrozumienia
variables:
{case::%player%} = 0
command /sprzedaj:
trigger:
if player has 32 cobblestone:
add 1 to {case::%player%}
send "&7sprzedales cobbla zarobiles 1 coin"
else:
send "&7Nie masz tyle cobbla"
command /kup:
trigger:
if {case::%player%} is more than 100:
give 1 chest named "&6&lPremiumChest" to player
remove 100 from {case::%player%}
command /coin:
trigger:
send "&7masz aktualnie %{case::%player%}% coinow"
jak zrobić żeby była komenda np. /dodaj [<player>]: i to działało próbowałem takie coś że zamiast player dałem argument 1 ale w tedy skirpt świrował Proszę o pomoc żeby moż a było dodać to do kogoś bo jak mi nie działa
Pytanie
WiktorMasteR 19
Witam mam do was pytanie jak dodać argumentowi 1 punkty napisze przykładowy skrypt dla zrozumienia
variables: {case::%player%} = 0 command /sprzedaj: trigger: if player has 32 cobblestone: add 1 to {case::%player%} send "&7sprzedales cobbla zarobiles 1 coin" else: send "&7Nie masz tyle cobbla" command /kup: trigger: if {case::%player%} is more than 100: give 1 chest named "&6&lPremiumChest" to player remove 100 from {case::%player%} command /coin: trigger: send "&7masz aktualnie %{case::%player%}% coinow"jak zrobić żeby była komenda np. /dodaj [<player>]: i to działało próbowałem takie coś że zamiast player dałem argument 1 ale w tedy skirpt świrował Proszę o pomoc żeby moż a było dodać to do kogoś bo jak mi nie działa
https://skript.pl/temat/29292-pytanie-o-skrypt-proste/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi