mateuszanierusza 0 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 Otóż mam skrypt który powoduję brak możliwości przemieszczania przedmiotów w inventory a dokładniej głowy gracza. Skrypt wygląda następująco: on inventory click: if item is player head: cancel event else: stop Przy jego reloadzie nie wykazuje on żadnych błędów a pluginów jakich używam do skrypta to skRayFall oraz SkQuery. Skrypt po prostu mi nie działa ponieważ dalej z ekwipunku mogę wyrzucać przedmioty typu głowa gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychuq4 1 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2018 on inventory click: if clicked slot is player head: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mateuszanierusza 0
Otóż mam skrypt który powoduję brak możliwości przemieszczania przedmiotów w inventory a dokładniej głowy gracza. Skrypt wygląda następująco:
on inventory click:
if item is player head:
cancel event
else:
stop
Przy jego reloadzie nie wykazuje on żadnych błędów a pluginów jakich używam do skrypta to skRayFall oraz SkQuery.
Skrypt po prostu mi nie działa ponieważ dalej z ekwipunku mogę wyrzucać przedmioty typu głowa gracza.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi