Michaelek_ 5 Opublikowano 25 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2018 (edytowane) Witam, jak mogę zrobić aby po wpisaniu /warpy wyskakiwało GUI w którym po kliknięciu na dany przedmiot gracz zostanie przeteleportowany na odpowiedniego warpa? Oraz jak mogę dodać do gui enchantowany item? Edytowane 25 sierpnia 2018 przez Michaelek_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheAdamos 24 Opublikowano 26 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2018 WItaj. Masz tu mój gotowy skrypt: Robisz ,,open chest with 3 rows named "nazwa" to player" pozniej set player's current inventory's slot *slot* to *item* i na koniec on inventory click: if inventory name of current inventory of player is "nazwa gui": if clicked slot is *item*: cancel event execute player command "komeda" Albo zedytuj sb moj autorski Jak pomoglem daj + oraz najlepsza odpowiedz __Tajemniczy__ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Michaelek_ 5
Witam, jak mogę zrobić aby po wpisaniu /warpy wyskakiwało GUI w którym po kliknięciu na dany przedmiot gracz zostanie przeteleportowany na odpowiedniego warpa?
Oraz jak mogę dodać do gui enchantowany item?
Edytowane przez Michaelek_Odnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi